0


Klassiek & Verfijnd

In een van de mooiste panden in de stad vind je in de Kleine Houtstraat het restaurant van Menno Post en Saskia de Wal. Een prachtige combinatie van eetgelegenheid en kunstgalerie onder hetzelfde dak.
 

Menno staat voor eerlijkheid en laat dat doorklinken in zijn werkwijzen. Ieder ingrediënt krijgt de aandacht die het verdient en hiervoor houdt hij het graag dichtbij huis. Vis komt uit de Noordzee en vlees is van Hollandse bodem. Er wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt en het gebruik van plastic doen ze hier graag de das om.
 

Menno presenteert zijn menu aan tafel, welke net als de ambiance, lekker huiselijk is. Sommelier Milton Verseput is verantwoordelijk voor de mooiste bijpassende wijnen. Samen met maître Patrick Rijnders, zorgen ze ervoor dat jij van een heerlijke avond uit geniet.

Geschreven over restaurant Olivijn

img

In Olivijn voelt iedereen zich op zijn gemak, gezien en welkom

Hiske eet bij Olivijn in Haarlem een jetser van een langoustine en een wilde eend zonder kogeltjes.

www.volkskrant.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?