0


Classy & Cool

Geïnspireerd door de internationale keuken wordt je bij Publique meegenomen op een smaakvol culinair avontuur. In de gezellige Zeeheldenbuurt van Den Haag kun je genieten van prachtige creaties op en naast het bord.

Bij Publique vormen eerlijke en pure ingrediënten de basis van al onze gerechten. De keukenbrigade laat zich inspireren door de internationale keuken, maar de nadruk ligt op de Franse en Italiaanse keuken. Wat een rijkdom aan smaken en mogelijkheden!

 

Dat ligt helemaal in lijn met de visie van Publique: van goed eten moet je met al je zintuigen kunnen genieten. Daarom geniet je hier niet alleen van het eten, maar ook van een stijlvol interieur met sprekende details. Tot ziens bij Publique!


Menu - restaurant Publique


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Geschreven over restaurant Publique

img

Publique

In 2014 ging Restaurant Publique van start aan het statige Anna Paulownaplein in het Zeeheldenkwartier. In een statig pand met een groot en zonnig terras ademt het geheel een kosmopolitische sfeer op het plein. In de keuken van Restaurant Publqiue wordt zoveel mogelijk de ‘seizoenen ’gekookt en gewerkt met lokale leveranciers.

denhaag.com

img

Restaurant Publique Den Haag met RestaurantKaart - Barts Boekje

Wij gingen tafelen bij Publique Den Haag met Restauarantkaart.nl. Dat zegt je misschien nog niks, maar daarom leggen we het hier even uit.

www.bartsboekje.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?