0


Hip & Happening

De nieuwste Hotspot van Utrecht! In dit unieke concept vindt je 5 verschillende ruimtes, een bar, een urban bistro, wineroom, skybox en shop. Ontdek, proef, geniet van de lekkere koffie en heerlijke stoere gerechten. Mr. Black and the White Ox is een aanrader voor ieder die Utrecht bezoekt!


Menu - restaurant Mr. Black and the White Ox


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 30,00

Geschreven over restaurant Mr. Black and the White Ox

img

Nieuw in Utrecht: Mr Black & The White Ox - Barts Boekje

In dit geval is het de opening van het nieuwe en behoorlijk spectaculaire Mr Black and The White Ox. Die opening deed me alleen al vanwege de naam en het internationale aanzien van de plek meteen aan Mr. and Mrs. Fox in Hongkong (ook heel leuk!). Spectaculair zeg je? Jawel: de locatie is namelijk te gek.

www.bartsboekje.com

img

Lunch bij Mr. Black and the White Ox - Bier en Appelsap

Door Lisanne Davids, oprichtster Bier en Appelsap, moeder van Maxime en Xavier, woont in Utrecht. Foto's gemaakt door Karianne Vermaas, moeder van Milou, woont in Utrecht. Net als andere media in Utrecht was ook Bier en Appelsap uitgenodigd om te kijken en proeven tijdens een perslunch bij Mr. Black and the White Ox.

bierenappelsap.nl

img

Onder de rook van de Douwe Egberts fabriek vind je vanaf nu bar-bistro Mr. Black and the White Ox - indebuurt Utrecht

In het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts, pal naast de fabriek, opende op 30 november een gloednieuw restaurant. Bij Mr. Black and the White Ox kun je vanaf nu de hele dag terecht om te eten, drinken, werken en vergaderen. Wij gingen langs om een kijkje te nemen.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?