0


Knus & Gezellig

De plek in Den Bosch om te genieten samen met familie. Padrino's is vernoemd naar de geestelijk vader van de Italiaanse keuken, en dat is zeker te proeven! Jazeker, hier eet je nog authentieke, heerlijke en echte Italiaanse gerechten die met liefde zijn bereid!

 

Dit sfeervolle restaurant bevindt zich op één van de gezelligste plekjes van ’s-Hertogenbosch. Padrino’s ligt in de Kerkstraat, precies aan de kop van de meest knusse eetstraat van de stad: de Korte Putstraat. Onder de rook van de prachtige kathedraal van Sint Jan, die voor het eten zeker een bezoekje waard is.

 

Hier wordt de Brabantse gezelligheid en Bossche gastvrijheid kundig gecombineerd met het zoete leven uit Italië. Als je daar niet van houdt?

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,95

Geschreven over restaurant Padrino's

img

Padrino's in Den Bosch: Italiaan in de kleine dingen | bd.nl

Het onlangs geopende Padrino’s is te vinden in onze Bourgondische en provinciale hoofdstad Den Bosch. Het Italiaanse restaurant is een luxere uitvoering van Stefano’s, de Italiaan van dezelfde eigenaar die even verderop in het Bossche stadscentrum zit. Padrino’s zit nét niet in dé horecastraat, de Korte Putstraat, maar er pal tegenover. Binnen krijgen we het derde tafeltje vanaf de ingang toegewezen. ‘Dat is fijn’, denken mijn tafelgenoot en ik, want van andere bezoekers begrepen we al dat de eerste tafel bij de deur niet de warmste plek van de zaak is.

www.bd.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?