0


Hip & Happening

Mr. and Mrs. Watson is een plek waar wordt gekookt met liefde voor eten, respect voor de natuur en compassie voor dieren. Een plek waar je je laat verrassen door de ongekende mogelijkheden die de plantaardige keuken biedt. Een keuken bovendien, die kan bijdragen aan een betere wereld.


Op tafel vind je kleurrijk gevulde borden, met eten waar je nieuwsgierig en blij van wordt. Huisgemaakte kaas die echt 100% vegan is. Of wat dacht je van romige “eiersalade”, bijzondere groentebereidingen, ovengerechten, verse taart. Kortom: comfort food met een culinaire twist.

 

Mr. and Mrs. Watson is een echte aanrader voor vegetarische eters en kaasliefhebbers. Er hangt een ontspannen sfeer en het interieur is warm en knus. Ga lekker binnen zitten of onder de luifel op het gezellige terrasje.


Menu van restaurant
Mr. & Mrs. Watson

Starter

Panna cotta verdura
Bloemkool, bieten-roomkaas, gefermenteerde radijs, kurkuma-amandel en tijmsiroop

€ 9.00


Main

Philly cheese steak burger
Bananenbloesem, soja- & shiitakesteak, paprika, champignons, Watson's burgersaus, kaassaus, Parmevegan & knoflookfrietjes

€ 17.50


Dessert

Threecakes
Caramel cheesecake, frambozen cheesecake en cheesecake naturel

€ 8.00


Geschreven over restaurant Mr. & Mrs. Watson

img

Vegan foodbar Mr. & Mrs. Watson - Stadsgids - PAROOL

Elke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: Mr. & Mrs. Watson.

www.parool.nl

img

Next Generation 2017: Mr. & Mrs. Watson

De prijs Next Generation 2017 gaat naar Mr. & Mrs. Watson in Amsterdam. Dat maakte de jury maandagavond 27 november bekend tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2017.

www.entreemagazine.nl

img

Hotspot Mr. & Mrs. Watson Amsterdam | The Green Happiness

Hier op kantoor is iedereen fan van Mr. & Mrs. Watson. Dus daarom delen wij graag een artikel over deze te lekkere vegan hotspot! Het is zelfs zo erg dat ze ons al herkennen en de allergieen uit het hoofd weten! Nou dat zegt genoeg toch? Waarom wij zo fan zijn? Lees het gauw hier onder!

thegreenhappiness.com

img

Hoe Mr. & Mrs. Watson met veganistisch eten de wereld wil veranderen | Triodos Bank

Met lekker eten de wereld veranderen, dat is het motto van Mr. & Mrs. Watson, een veganistisch restaurant in Amsterdam. Met hun nu-al-legendarische kaasplankje bewijzen ze dat het ook echt kán.

dekleurvangeld.nl

img

Mr. & Mrs. Watson Amsterdam // Oost // Your Little Black Book

Mr. & Mrs. Watson Amsterdam is de nieuwe vegan hotspot in Amsterdam Oost waar we geloof het of niet zelfs vegan pad thai en pizza kunnen bestellen. YES!

www.yourlittleblackbook.me

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?