0


Classy & Cool

Kom bij Simple. heerlijk genieten van de beste cocktails, een goed glas wijn, toffe speciaalbieren of simpelweg een glas pils! Deze verrukkelijke drankjes combineer je natuurlijk met alle lekkernijen van de veelzijdige barkaart met bites en kleine gerechten.

 

Maar ook voor een smaakvol 3-gangen menu ben je bij de aan de bar van Simple aan het juiste adres! Kom langs en laat je culinair verwennen! Smaken zoals je ze kent van onze chef, maar dan in een Simple. jasje.

 

Simple. ligt fantastisch centraal in de Domstraat. Onder de rook van de majestueuze Domtoren is dit misschien wel één van de leukste plekjes in Utrecht.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,50

Geschreven over restaurant Simple. Bar

img

Ditmar van Simple Utrecht - Horecanieuws.nl

Simple is een fine dining restaurant, hotel en bar. Simple staat voor kwaliteit met een relaxte en gastvrije sfeer. We zijn gevestigd in het centrum van Utrecht naast de Domtoren. Elke maand serveren een vast wisselend menu waarbij er de keuze is tussen 4-, 5-, 6- of 7-gangen. Hierbij hebben we voor elke gang een passende wijn of passend bier uitgezocht. Ook hebben we een erg uitgebreide wijnkaart met wijnen per fles. Het hotel is een boutique hotel met 11 kamers welke allemaal uniek zijn. Naast het hotel en restaurant hebben we ook een bar waar men kleine hapjes kan eten vergezeld van een goede cocktail, wijn of speciaal bier. We merkten dat Simple op de Lange Nieuwstraat niet meer verder kon groeien. Eigenlijk waren we al een jaar bezig met het zoeken van een nieuw pand. Toen Podium onder de Dom weg ging op de Domstraat hadden we eindelijk het pand gevonden waar we naar op zoek waren. Een hotel was in eerste instantie niet meteen een vereiste maar blijkt een hele leuke toevoeging te zijn. Vooral omdat het een boutique hotel is en we daar ook de persoonlijke service kunnen verlenen net zoals in het restaurant.

www.horecanieuws.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?