0


Bijzonder Bourgondisch

Louwtje is geen super hippe en trendy hotspot. Nee, hier kun je nog lekker gewoon neerstrijken en genieten van een fantastisch wijntje. Gewoon, onder het genot van een drankje, gezellige mensen ontmoeten, dat is Louwtje.

 

Louwtje ligt op een steenworp afstand van de knusse Oude Groenmarkt, in het historische centrum van Haarlem. Hier kun je kiezen uit maar liefst 32 open wijnen.

 

In huiselijke sfeer raadt het sympathieke team je met liefde de allerlekkerste wijnen aan. De dames en heren van de bediening kennen hun wijnen en vertellen je graag meer over de afkomst, smaak en met welke lekkere borrelhapjes je de wijn kunt combineren.

Geschreven over restaurant Wijnlokaal Louwtje

img

6x leuke restaurants in Haarlem! - Wijntjes met Esther (update 2019)

Er zijn zo veel leuke restaurants in Haarlem dat het echt een aanrader is om daar eens heen te gaan voor een hapje en een drankje! Hier mijn 6 tips!

wijntjesmetesther.nl

img

9x De lekkerste wijnbars in Haarlem - Haarlem City Blog

De zon schijnt weer en we gaan allemaal massaal het terras op in Haarlem. Nu hoort daar natuurlijk een lekker wijntje bij. Wij hebben de plekken met de lekkerste wijnen voor je op een rijtje gezet met daarbij onze favo wijn per plek! Viqh Viqh, de wijnbar van Haarlem, kan natuurlijk niet ontbreken in dit ...

www.haarlemcityblog.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?