0


Hip & Happening

Florentin is de nieuwe plek in Groningen. Het restaurant is geinspireerd op de stad Tel Aviv. Want Tel Aviv is een hele vrije stad waar alle culturen samenkomen en heeft daardoor een hele creatieve en kunstzinnige vibe, die je vooral terugziet in de bekendste wijk Florentin. Het eten, het drinken en de vibe komen overeen met de parel van het noorden: Groningen.

 

Florentin is gelegen in de Noordelijke Binnenstad. Een stukje Groningen dat écht het ontdekken waard is. Een beetje weg van de drukte, verstopt in een pittoresk straatje, vind je Florentin. De plek om samen te komen met je familie en vrienden en waan je in de bruisende sferen van Tel Aviv!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,50

Geschreven over restaurant Florentin

img

Florentin Groningen: ‘Van boefjes met een grote bek, naar serieuze ondernemers’

Emile Bos (24) en Tom Bullinga (27) hadden altijd al de droom om ooit een eigen restaurant te openen. ‘Sinds we jochies waren, maar toen waren we nog boefjes met een grote bek. Dachten het allemaal te weten, maar nu weten we pas écht wat erbij komt kijken’, aldus de kersverse ondernemers van restaurant Florentin in Groningen. Het is zaterdagmorgen wanneer de telefoon rinkelt van de redactie van Misset Horeca. Het zijn de ondernemers …

www.missethoreca.nl

img

‘Florentin’ brengt mediterrane keuken van Tel Aviv naar Oude Gasfabriek in Groningen

Bijzonder is dat men er niet alleen terecht kan voor de mediterrane keuken, maar muziek is in het concept ook heel belangrijk.

www.groningerondernemerscourant.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?