0


Classy & Cool

Haarlem heeft er een nieuwe hotspot bij! In de Kleine Houtstraat, midden in het centrum, vind je de nieuwste verrassing van de binnenstad. Bij Zuid Noord Natuurwijnbar & Bistro kun je genieten van de meest exclusieve wijnen. 
 

Zuid Noord heeft zich gespecialiseerd in Balkanwijnen: wijnen uit Slovenië, Kroatië en uit de Italiaanse regio rondom Triëst. Deze bijzondere wijnkeuze garandeert een onvergetelijke ervaring met wijnen die haast nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn.
 

Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een lekker hapje of diner. Zuid Noord biedt vegetarische, vlees èn visopties. Heerlijk! Breng een bezoek aan deze wijnbar en laat je verrassen door de unieke wijnen en smaakvolle gerechten. 


Menu van restaurant
Zuid Noord Natuurwijnbar & Bistro

Voorgerecht

Steak tartaar
met bacon mayonaise, ui, radijs, mosterd cress en ansjovis

€ 11.50

DOP Burratina salade
met halfgedroogde tomaten, pistachenoten, olijventapenade en pane carasau

€ 12.50


Hoofdgerecht

Verse gnocchi tartufata
met Dalmatische prosciutto en roomsaus

€ 13.00

Zalmfilet
met aardappelpuree en tomatensalsa

€ 16.50


Nagerecht

Kaasplankje van de Kaaskampanje
met Reblochon, Bleu des Basques, BGO, Selles sur Cher

€ 11.75

Chocolademousse
met frambozenjam van rode wijn

€ 6.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,00

Geschreven over restaurant Zuid Noord Natuurwijnbar & Bistro

img

NATUURWIJNBAR & BISTRO ZUID NOORD, HAARLEM

https://www.bartsboekje.com/zuid-noord/ Nou en of we gevoelige neusjes hebben. Een neus naar een lekkere wijn, ja. En naar 'goed' nieuws in town. Trappelen doen we dan ook wanneer we beide woorden in één zin kunnen voegen: een nieuwe (deel één) wijnbar (komt-ie: deel twee:) in Haarlem. Deze fonkelnieuwe wijnbar kreeg de naam Zuid Noord. Waarom? Dat parkeren we even, komen we zo op terug. Wat je vooral moet weten is dus dat het nieuw is, er niets meer dan de heerlijkste glazen biologische wijnen worden geschonken en dat je er echt heerlijk zit (ín de gezelligheid van de stad, maar precies op zo een goede hoek uit de drukte en de tourist traps, laten we dat meteen maar bonuspunt deel drie noemen). Driemaal ‘win’ is scheepsrecht? Op naar Natuurwijnbar & Bistro Zuid Noord in Haarlem! En zoals gezegd, direct naast ons geliefde Mica. Ultiem dagje Haarlem binnencentrum? Die begint bij Mica en eindigt bij Noord Zuid.

www.bartsboekje.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?