Zelle Bar Bistro Gallery
Zelle Bar Bistro Gallery
Zelle Bar Bistro Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Zelle Bar Bistro

Welkom bij Zelle Bar-Bistro, dé plek in het bruisende centrum van Dokkum waar je kunt genieten van heerlijke tapas en een relaxte sfeer. Deze gezellige tapasbar is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van lekker eten, goed gezelschap en een ontspannen sfeer. Bij Zelle Bar-Bistro voel je je meteen thuis!

 

De tapasgerechten zijn geïnspireerd op de rijke en smaakvolle Spaanse keuken en bereid met de beste en meest verse ingrediënten. Of je nu kiest voor de klassieke Spaanse tapas of voor onze eigentijdse varianten, bij Zelle Bar-Bistro beleef je een unieke en smaakvolle culinaire ervaring.

 

Maar de tapas zijn niet het enige waar zij trots op zijn. Hun bar biedt een uitgebreid assortiment aan cocktails, bieren en wijnen om je smaakpapillen te verwennen. En de vriendelijke en behulpzame medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste combinaties van dranken en gerechten.

 

Bij Zelle Bar-Bistro draait het allemaal om het creëren van een ontspannen en gezellige sfeer waarin je kunt genieten van goed eten, heerlijke drankjes en fijn gezelschap. Dus kom langs en ontdek zelf waarom Zelle Bar-Bistro zo'n populaire en gezellige plek is in Dokkum!

Details van Restaurant Zelle Bar Bistro

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?