Miss G’s Gallery
Miss G’s Gallery
Miss G’s Gallery
Hip & Happening

Restaurant Miss G’s

Miss G's, een bekende brunchplek in Amsterdam sinds 2012, heeft recentelijk haar deuren geopend voor dinergasten. Het restaurant staat bekend om zijn (boozy) brunch en biedt nu van donderdag tot en met zondag een dinerervaring in de bruisende Pijp. Het menu, samengesteld door Jeroen Romanesko, weerspiegelt Noord-Amerikaans soulfood met een verfijnde twist, waaronder gerechten als knapperige "Mac 'n Cheese Balls," Shrimp & Grits, en de befaamde Fried Chicken in zowel Buffalo als Nashville stijl.

Het interieur van Miss G's heeft een volledige transformatie ondergaan dankzij interieurdesigner Lisa Boissevain, met kleurrijke banken en een eclectische mix van kunstwerken en vintage posters. Dit creëert een ontspannen en levendige moderne interpretatie van de retro American diner style. Gasten hebben de keuze uit een plek met kleurrijke kunstwerken of kunnen genieten van de levendige sfeer op het terras.

Miss G's, opgericht door de Canadese-Libanese Sophie en de Nederlands-Amerikaanse Julian, behoudt haar iconische brunchstatus maar introduceert nu ook een uitgebreide dinerkaart. Naast de culinaire ervaring op het vasteland biedt het restaurant ook een unieke kans om de Amerikaanse dinerstijl te ervaren tijdens een 90 minuten durende vaartocht op de Miss G's Brunch Boat door de grachten van Amsterdam.

Details van Restaurant Miss G’s

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Zondag vanaf 10:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Miss G’s

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?