PEQU Gallery
PEQU Gallery
Classy & Cool

Restaurant PEQU

Bij restaurant PEQU in Amsterdam staat het welkom heten van gasten centraal. Gelegen in de bruisende Jordaan, aan de Noordermarkt, biedt PEQU een unieke ervaring waarin een vleugje Frankrijk samensmelt met de Nederlandse zon. De ongedwongen sfeer op het mooiste terras van Amsterdam nodigt uit om te genieten van een gevarieerde mix van Franse klassiekers en moderne gerechten. De naam PEQU, afgeleid van "Mind your P’s and Q’s," weerspiegelt de filosofie van het restaurant: streven naar de beste versie van zichzelf, zowel in de kwaliteit van het eten als in de vriendelijke bediening.

Het restaurant verwelkomt gasten de hele dag door, of het nu is voor een smaakvolle kop koffie of een goed glas wijn. De vaste menukaart biedt een diverse selectie gerechten die de hele dag door verkrijgbaar zijn, terwijl er voor degenen die op zoek zijn naar een lunch specifieke gerechten beschikbaar zijn.

In de avond krijgen gasten de keuze om individueel te dineren met gerechten voor zichzelf of om te delen met anderen. Of het nu met vrienden, een partner of alleen is, bij PEQU streven ze ernaar dat gasten een plezierige ervaring hebben en met een tevreden gevoel terugkeren.

Details van Restaurant PEQU

Openingstijden

Maandag vanaf 09:00
Dinsdag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Vrijdag vanaf 10:00
Zaterdag vanaf 09:00
Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant PEQU

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?