0


Classy & Cool

Het menu van De Tropen is geïnspireerd op culturen en smaken van over de hele wereld. Continu veranderend op basis van de beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten. Hier zijn ze van mening dat verschillende culturen leren kennen begint met samen eten!


Menu van restaurant
De Tropen

Soep

Surinaamse saotosoep
Kruidige bouillon met kip, krokante aardappelstukjes, mie, taugé en ei

€ 7.50


Bowl

Poké bowl
Huisgerookte zalm, geraspte wortel, radijs, edamame sojaboontjes, wakame zeewiersalade en dressing van zalm

€ 11.75


Warm gerecht

Kikkererwten massaman curry
Mild kruidige Thaise curry met kikkererwten geserveerd met rijst

€ 11.50


Geschreven over restaurant De Tropen

img

Stephan Siegertsz restaurantmanager De Tropen Amsterdam

Stephan Siegertsz (46) is gestart als restaurantmanager van De Tropen. Dit café en restaurant bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is de ontmoetingsplek voor buren, museumbezoekers en KIT-medewerkers. Stephan Siegertsz volgt Nienke Engberts op, die nu een baan buiten de horeca heeft. Siegertz woont en werkt al jaren in Amsterdam, maar komt oorspronkelijk uit Groningen. Na het afronden van zijn opleiding aan Hoge Hotelschool Leeuwarden kwam hij naar de …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?