0


Knus & Gezellig

Welkom bij de gezelligste plek van Breda om te lunchen, te dineren en te bieren. Op de bar van Zeezicht staan maar liefst 30 taps! Hier laten ze je het beste van speciaalbier proeven. 22 van deze kranen wisselen trouwens continu, dus geen dag is hetzelfde bij Zeezicht.

 

Boven de kroeg bevindt zich het Restaurant van Zeezicht. Omgeef je met een natuurlijke mix van modern en vintage, terwijl je uitkijkt op het historische stadshart van Breda. Het team kookt dagelijks met de seizoenen mee. Dat betekent vers én internationaal.

 

Hoewel je geen zee ziet, heb je bij Zeezicht altijd een prachtig uitzicht. Op je bord, in je glas en uit het raam. Kom je ook?


Menu van restaurant
Zeezicht

Voorgerecht

Surf & Turf
Met kalf en garnaal, kappertjes, olijven en safraan-mayonaise

€ 10.50


Hoofdgerecht

Steak
Van galloway rund met knolselderij, truffeljus en pommes-pont-neuf

€ 19.50


Nagerecht

Frambozen sorbet
Met hangop, lavendel, pistache, bastogne crumble

€ 5.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 32,50

Geschreven over restaurant Zeezicht

img

Een kwart eeuw Zeezicht: vaste gasten, bierliefhebbers en blind dates

BREDA - Wie dezer dagen bij café-restaurant Zeezicht in Breda naar binnengaat, passeert eerst een knalgele cirkel. “We staan deze maand in de spotlights,” legt eigenaar Daan van Eendenburg van Oosterhout uit. Zeezicht bestaat 25 jaar en dat wordt in november uitgebreid gevierd met onder andere een mosselfeest, bierbingo, karaoke-avond én een supersessie met Fernando Lewis, die jarenlang funky optredens in het café verzorgde.

www.bndestem.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?