0


Hip & Happening

In het centrum van Haarlem staat een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse School-stijl. Ooit lagen er in de kelders miljoenen guldens opgeslagen. Tegenwoordig komen er in hetzelfde gebouw onbetaalbare gerechten uit de keuken. De Indonesische en Indische keuken op z’n aller best. Het is Bistrobar Indonesia!
 

Indonesia is opgericht door bekende chef-kok Ron Blaauw en zijn collega Agus Hermawan. Agus geldt als de officiële ambassadeur van de Indische keuken in Nederland. Dus kom aanschuiven in Haarlem en laat je compleet in de watten leggen door deze chefs, die jou het lekkerste eten ter wereld voorschotelen: Indisch.
 

Je vindt Indonesia in de gezellige Zijlstraat in het hartje van het historische Haarlem. Een heerlijke uitvalsbasis na een dagje shoppen, een museumbezoek of voor je naar het theater gaat. Kom jij ook snel eens langs?


Menu van restaurant
Bistrobar Indonesia

Indo Street Food

Sate lilit
Kip-garnalen gehakt op een serehstokje met huisgemaakte gember- en Indonesische kokos-crèmesaus

€ 7.50


BBQ Saté

Saté marrangi
Geroosterde saté van diamanthaas met ketjapsaus en tomaat

€ 12.50


Gerecht

Surf & Turf
Rendang en coquilles met seizoensgroentjes en een schuim van sereh

€ 15.00


Dessert

Chai tea panna cotta
Panna cotta van chai tea met een schuim van framboos, pandan crème en sorbet ijs van watermeloen - rode peper

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 40,00

Geschreven over restaurant Bistrobar Indonesia

img

Bistro Bar Indonesia: klassiek en verrassend tegelijk! - Haarlem City Blog

In het mooie pand waar The Gin Sum club (TGSC) tot voor kort zat, is nu Bistrobar Indonesia gevestigd, waar ze naast Indonesische klassiekers (zoals een rijsttafel) ook verschillende ‘Indo Street Food’ gerechten hebben en modern Indonesian cuisine. Eigenaar Thierry Smagge heeft de handen ineen geslagen met Ron Blaauw en Chef Agus Hermawan, dus goed ...

www.haarlemcityblog.nl

img

Don's Bistrobar

Culinair recensenten Bartlema en Co van het Haarlems Dagblad dineerden, zonder dat wij dat wisten, bij de Bistrobar. Met een sublieme recensie in de krant als gevolg. -Eigenzinnig, gedurfd en hoog op smaak- is hun eindoordeel. Bartlema en Co waarderen de Bistrobar met een 9. Wow!

issuu.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?