0


Hip & Happening

House of Watt is dé ontmoetingsplek van Amsterdam Oost. In deze voormalige hotellobby weten de eigenaren de betekenis van multifunctionaliteit als geen ander. Zowel zakelijk als privé kun je hier elke dag terecht voor ontbijt, lunch, diner en een gezellige borrel.

 

Daarnaast zijn er diverse zalen en ruimtes voor vergaderingen, borrels en feestjes. Op het zeer ruime terras geniet je van een heerlijk zonnetje. De menukaart bevat bekende klassiekers maar dan nét even knapper. Comfort food in de ruimste zin van het woord!

 

House of Watt profileert zich naast restaurant ook als baken in de buurt. Zo kun je hier alle belangrijke Ajax en F1 wedstrijden kijken, een lekker drankje drinken op het terras en de hele dag door bordspellen spelen.


Menu - restaurant House of Watt


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 29,50

Geschreven over restaurant House of Watt

img

House of Watt Amsterdam - Barts Boekje

De (werkgerelateerde) ontmoetingsplekken poppen uit de grond. Zo opende pas ook het NewWerktheater en aan het eind van deze zomer, per 1 september om precies te zijn, is daar ook House of Watt bijgekomen, naar eigen zeggen dé nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. Het idee: een hotspot waar te flexwerken valt, te borrelen en waar het kroost [...]Lees verder...

www.bartsboekje.com

img

Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich ech

www.derestaurantkrant.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?