0

WijnSpijs Wandeling in Maarssen

Zondag 28 maart van 12:00 tot 17:00 uur

Klik hier om je ticket te reserveren en betaal later.

Of bestel je ticket direct hieronder.

 

 

 

WijnSpijs Wandeling Maarssen

Sommige plaatsjes in Nederland kunnen je volledig verrassen. Eén van die prachtige mooie plaatsjes is het historische Maarssen, in de groene Vechtstreek van de provincie Utrecht. Prik daarom zondagmiddag 28 maart 2021 vast in je agenda, want op deze gezellige strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in dit gezellige stadje. Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes signature dishes
  • Zes heerlijke wijnen
  • Een verfrissende wandeling door mooi Maarssen

Deze prachtige plaats ligt in de gemeente Stichtse Vecht in Utrecht. Je kunt hier een fijne wandeling maken langs rivier de Vecht en de mooie en eeuwenoude grachtenpanden van de stad. Let tijdens de wandeling ook even op de kerktoren, want de eerste paar verdiepingen van dit gebouw komen uit de 12e eeuw. Ja, dat had je niet verwacht, toch? Zoveel historie in zo’n ontzettend lieve en knusse plaats.

Let op: er doen 7 restaurants mee aan deze wandeling en jij bezoekt er maar liefst 6!

Update 11 december: naar aanleiding van de persconferentie op 8 december is deze wandeling verplaatst van 10 januari naar 28 maart.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 65 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Maarssen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Maarssen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief