0

WijnSpijs Wandeling in Rotterdam

Zondag 11 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Rotterdam

Op zondagmiddag 11 oktober staat er iets bijzonders te gebeuren. De WijnSpijs Wandeling doet het Oude Noorden van Rotterdam aan. Een heerlijke wijk vol statige panden, groenen lanen en ontelbaar veel culinaire verrassingen. Kom het meemaken, want het belooft een heerlijke zomerse en smaakvolle dag te worden. Wat mag je allemaal verwachten?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door Rotterdam Noord

Ga mee en ontdek het Oude Noorden, op deze zondagmiddag krijg je 6 verschillende wijn-spijscombinaties voorgeschoteld die speciaal voor jou zijn samengesteld. Deze heerlijke verwennerijen worden afgewisseld met een mooie wandeling door Rotterdam. Wacht trouwens niet te lang, want voor je het weet is deze wandeling uitverkocht!

Je hoge hakken kun je trouwens beter thuis laten liggen, het is nogal een stukje lopen tijdens deze WijnSpijs Wandeling! Dat maakt deze editie natuurlijk extra bijzonder!

Update 8 juni 2020: Deze wandeling is in verband met de corona maatregelen verplaatst van zondag 5 juli 2020 naar zondag 11 oktober 2020.

Let op! Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend, hou de webiste of je app in de gaten. 

Tickets

  • 4 Gerechten / 4 Wijnen / 4 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 87 dagen open.

Restaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Rotterdam - 22/11/2020

Meer info