0

WijnSpijs Wandeling Sneek

11 juni van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Sneek

Sneek, een van de plaatsen die worden aangedaan tijdens de Elfstedentocht. Of misschien ken je het van de Sneekweek. En deze herfst is er pas echt iets bijzonders te beleven daar! Op zondagmiddag 11 juni 2023 heb jij de kans om Sneek culinair te ontdekken met de WijnSpijs Wandeling. Wandel langs de leukste restaurants van de stad en geniet van de volgende hoogtepunten:

  • Een wandeling door Sneek met leuke mensen, wie wil dat nou niet!
  • Zes heerlijke gerechten
  • Zes mooie en bijpassende wijnen
  • De gratis WijnSpijs App loodst jou moeiteloos door Sneek!

Sneek is pittoresk, je kan er naar mooie zeilboten kijken en het is op culinair gebied ook al interessant. Zorg ervoor dat je deze herfst meedoet in Sneek want het belooft een fantastische dag te worden. Met je vrienden, familie, clubgenoten, tennispartner of buurvrouw wandelen is nog leuker. Dus, regel een leuke groep en boek je tickets op tijd. Tot gauw!

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Sneek.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Sneek. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief