0

WijnSpijs Wandeling in Woerden

Zondag 11 april van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Woerden

Op zondagmiddag 11 april staat er een primeur op je te wachten. Eindelijk is het zover. De WijnSpijs Wandeling doet Woerden aan! En wat een prachtige stad is Woerden. Gezellige straatjes, prachtige panden en dat alles is omringd door een eeuwenoude singel, die vroeger de Spanjaarden buiten de deur hield. Maak je borst maar nat voor een onvergetelijke culinaire ontdekkingstocht door Woerden. En dat deze stad veel meer te bieden heeft dan de kaasmarkt, laat deze toffe editie goed zien!

Waar mag je je alvast op verheugen?  

  • Zes verrukkelijke gerechten
  • Zes voortreffelijke wijnen
  • Een lente wandeling in Woerden

Woerden was al in de Romeinse tijd een nederzetting. En die historie voel je in deze prachtige Zuid Hollandse stad. Er zijn talrijke rijksmonumenten te vinden en je loopt van de ene kerk naar de andere. Ja, zeker weten: een fijne wandeling, daarvoor kun je in Woerden wel terecht. 

Dus waar wacht je nog op? Bel je vrienden, app je familie en mail je collega’s, want samen geniet je het meest op deze fantastische culinaire WijnSpijs Wandeling!

Let op: er doen 8 restaurants mee aan deze wandeling, jij bezoekt er maar liefst 6!

Update 11 december: naar aanleiding van de persconferentie op 8 december is deze wandeling verplaatst van 10 januari naar 11 april.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: 99% van de kaarten zijn al verkocht en
de kaartverkoop is nog max. 80 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Woerden.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Woerden. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief