0


Hip & Happening

Prepare, to be judged! In de stad van Internationaal Recht is op 1 juni 2018 een vernieuwend horecaconcept geopend, geïnspireerd op de rechtbank en wetsartikelen. The Court is een beleving, gericht op het verrassen van alle zintuigen. Geniet bij The Court van signature cocktails, bijzondere sterke dranken, fingerfoods en desserts met Italiaanse touch.


Menu - restaurant The Court


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant The Court

img

The Court Den Haag | Spirits of Justice in stad van Vrede & Recht

Bij deze Haagse hotspot word je niet veroordeeld voor het drinken van een klassieke cocktail. The Court Den Haag opende in de zomer van 2018 haar deuren.

thehaguehiphotspots.nl

img

Bij The Court vind je geen slobber-cocktails - indebuurt Den Haag

Inmiddels is hij dik een week open: de nieuwe chique cocktailbar The Court aan het Groenewegje vlakbij de Route Culinair in het centrum van Den Haag. Hier vind je geen mojito en cosmopolitan, maar originele nieuwe cocktails. Wij namen een kijkje (en een drankje).

indebuurt.nl

img

Cocktails nippen doe je vanaf nu bij The Court in Den Haag - Barts Boekje

Punt is wel dat je in steden als Amsterdam die goede hotelbars inmiddels in verschillende gradaties hebt. Maar in onze hofstad valt dat (vies) tegen. Toch waagt The Court een goede poging. Grappig feitje: The Court is alleen een bar, en geen hotel. Alleen dan dus wel met die intieme hotelsfeer, snapt u?

www.bartsboekje.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?