0


Classy & Cool

In 2020 opent The Harbour Club weer in Den Haag. Deze keer niet in Scheveningen maar aan de Binckhorstlaan. Het belooft een prachtige rooftopbar te worden met uitzicht op de skyline van Den Haag. Het idee is grootst met 400 zitplaatsen en de unieke combinatie van dinner en dance met een internationale allure. 

 

Het restaurant zal de typische Harbour vibe krijgen. Er komt een mix van vis, vlees en vegetarische gerechten op de menukaart en natuurlijk keuze uit diverse sushi rollen. In de weekenden is er entertainment met live DJ's en zangeressen of muzikanten!


Menu van restaurant
The Harbour Club

Cold Dishes

Foie gras marbré
Met os, pruim en brioche

€ 19.00


Warm Dishes

Gyoza
Met kip, lente ui en gember

€ 18.00


Vis

Gegrilde tonijn
Met noodles, knoflook en gember

€ 30.00


Geschreven over restaurant The Harbour Club

img

The Harbour Club onthult locatie voor vestiging in Den Haag

The Harbour Club gaat weer een vestiging openen in Den Haag. In februari 2020 opent het horecabedrijf in het pand van Bink36, aan de Binckhorstlaan. De zaak krijgt een dikke 400 zitplaatsen en een rooftop terras. Bink36 is een creatieve hotspot in een voormalig PTT-complex van enkele gebouwen aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Voorheen zat Rooftopbar Bink36 in de horecaruimte boven in het pand waar Harbour Club haar intrek …

www.missethoreca.nl

img

Harbour Club komt (weer) naar Den Haag - indebuurt Den Haag

Dus toch! De Harbour Club is vanaf februari 2020 terug in Den Haag, op de supermooie locatie van de Bink Rooftopbar. Zet de champagne maar koud! In oktober dit jaar werd bekend dat de Bink Rooftopbar ging sluiten. Jammer, want het is zo'n superlocatie met een geweldig uitzicht.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?