Madame Jeanette Gallery
Madame Jeanette Gallery
Hip & Happening

Restaurant Madame Jeanette

Welkom in het bruisende hart van Almere, waar je het betoverende Madame Jeanette vindt - een levendig en adembenemend fusion Indisch restaurant! Stap binnen in deze eigentijdse eetgelegenheid, waar de vriendelijke sfeer je omarmt en de geur van heerlijke Indonesische gerechten je tegemoet komt.

Laat je verrassen en neem afscheid van het alledaagse. Bij Madame Jeanette ontdek je de authentieke smaken van de Indische keuken op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. De getalenteerde koks zorgen voor een smaakexplosie met onze rijkelijk gekruide rijsttafels en andere verrukkelijke gerechten. Laat je smaakpapillen dansen van vreugde terwijl je geniet van de harmonie van kruiden, specerijen en verse ingrediënten.
 

En weet je wat het nog beter maakt? De onweerstaanbare cocktails! Verwen jezelf met een kleurrijke creatie uit de uitgebreide cocktailkaart en laat je betoveren door de verfrissende smaken en perfecte balans. Of je nu houdt van een exotische mix met een vleugje kruidigheid of juist kiest voor een fruitige explosie, ze hebben voor ieder wat wils.
 

Bij Madame Jeanette draait het niet alleen om het eten, het draait om de complete ervaring. Neem de tijd, ontspan en geniet van de gezellige ambiance. Blijf gerust de hele avond hangen, terwijl de levendige sfeer je omarmt en je je omringd voelt door de magie van de Indische keuken.
 

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Madame Jeanette, waar het avontuur begint zodra je binnenstapt. Laat je betoveren door de smaken, geuren en sfeer van dit prachtige fusion Indisch restaurant. 


 

Details van Restaurant Madame Jeanette

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?