0


Hip & Happening

Op deze bijzondere locatie vind je Doloris. De Rooftopbar van Tilburg! Bij Doloris word je omringd door kunst en een prachtig uitzicht. Wist je dat Doloris ook beschikt over een enorm en creatief doolhof? 

 

Baan je een weg door het Meta Maze. Dat doe je in je eentje, om daarna weer samen te komen bij Doloris. Onder het genot van heerlijk eten en drinken bespreek je de avonturen in het doolhof. Het perfecte uitje!

 

De menukaart staat vol met street-food-gerechtjes zoals dumplings en steam buns. Daarnaast is er een uitgebreide cocktail- en gin-tonickaart. Het is de perfecte plek voor een gezellig diner of uitgebreide borrel, genieten!


Menu van restaurant
Doloris

Steam bun

Pulled chicken
Pulled chicken, radijs, koriander en spicy mayonaise (2st)

€ 8.50


Vega

Cassoulet
Boontjes, paddenstoelen en tomatensaus

€ 8.00


Vis

Paella plaater
Met zeevruchten en rijst

€ 9.00


Dessert

Nippon
Yuzu, bergamot curd en yuzu rijst crumble

€ 9.50


Vlees

Sloppy joe
Rundergehakt, brioche en tomaat-bbq saus

€ 9.50


Geschreven over restaurant Doloris

img

Alles wat je moet weten over doolhof Doloris en de nieuwe rooftopbar - Tilburg.com

Surrealistisch doolhof Doloris en bijbehorende rooftopbar openen deze week voor publiek in Tilburg. Alles wat je moet weten, lees je hier.

tilburg.com

img

Binnenkijken bij rooftopbar en kunstdoolhof Doloris in Tilburg

Het kunstzinnige complex Doloris in Tilburg bestaat uit een doolhof met 40 ervaringskamers en een mega rooftopbar van 750 vierkante meter. ‘De rooftopbar met restaurant is een ‘playground’ met een arty- en ‘iedereen is welkom’-sfeer. Een wirwar aan meubilair, stoffen en patronen die matchen: alles is anders maar in dezelfde taal. Een ontwerp met een vrouwelijke touch.’ In hartje Tilburg, op 17 meter hoogte, schittert Doloris’ Rooftopbar. Het restaurant en het dakterras biedt 360 …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?