The Loft Gallery
The Loft Gallery
The Loft Gallery
Hip & Happening

The Loft

 The Loft is het geesteskind van drie ambitieuze en gepassioneerde ondernemers: Cayle, Sven en Philippe. Samen hebben zij het concept tot leven gebracht. En dat is goed nieuws voor alle liefhebbers van lekker eten, drinken en dansen!

 

The Loft bestaat uit niet één, maar twee concepten die garant staan voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Zo kun je bij het biercafé je tapkunsten laten zien terwijl je de beste bieren rechtstreeks vanuit de koelcel tapt.

 

Het is een geweldige manier om indruk te maken op je vrienden of gewoon lekker te genieten van je favoriete drankje. En wanneer de avond valt, wordt de sfeer opgeschroefd en kun je hier zelfs je dansmoves laten zien!

 

Maar dat is nog niet alles. The Loft beschikt ook over een restaurant, waar de lekkerste gerechten worden gecombineerd met de best passende biertjes. Het is de perfect plek voor een betaalbare en smakelijker lunch. 

 

Kortom, The Loft is dé plek waar je moet zijn voor een avond vol plezier, lekker eten en drinken en natuurlijk heel veel gezelligheid. Kom snel langs!

Details van The Loft

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Donderdag vanaf 15:00
Vrijdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?