Simon de Wit Gallery
Simon de Wit Gallery
Simon de Wit Gallery
Simon de Wit Gallery
Classy & Cool

Restaurant Simon de Wit

Als je op zoek bent naar een restaurant waar je heerlijk kunt brunchen, lunchen of dineren in Amsterdam-Noord, dan is Simon de Wit dé plek om te zijn! Dit gezellige restaurant verwelkomt haar gasten voor een uitgebreide brunch op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur, en een overheerlijk diner van donderdag tot en met zondag van 17 tot 22 uur.
 

Het menu van Simon de Wit is werkelijk sensationeel en biedt heerlijke gerechten zoals de heerlijke ramen of de authentieke Indonesische gado gado. Of misschien wil je je dag beginnen met de iconische combinatie van chicken en waffles, aangevuld met een frisse mimosa? Het is allemaal mogelijk bij Simon de Wit!
 

Als je een fan bent van voetbal en Ajax, dan kun je bij Simon de Wit live wedstrijden bekijken op het grote scherm. Maar er is meer dan alleen sport! In het weekend draait er regelmatig een DJ, waardoor het een perfecte plek is om het weekend te beginnen of te eindigen met vrienden.
 

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert Simon de Wit ook nog eens de meest toffe evenementen en feestjes! Dus of je nu lekker wilt eten, voetbal wilt kijken of gewoon wilt genieten van een leuke avond uit, bij Simon de Wit ben je aan het juiste adres. Waar wacht je nog op? Combineer een heerlijke maaltijd met een onvergetelijk avondje uit en geniet van alles wat dit fantastische restaurant te bieden heeft!

Details van Restaurant Simon de Wit

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Vrijdag vanaf 17:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Simon de Wit

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?