Bar Boeket Gallery
Bar Boeket Gallery
Bar Boeket Gallery
Hip & Happening

Restaurant Bar Boeket

Bij dit moderne restaurant aan een zijkanaal van 't IJ kun je genieten van een heerlijke lunch of diner op het zonnige terras. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving terwijl je geniet van lekker eten en drinken.
 

Voor de lunch kun je hier terecht voor een heerlijke variatie aan klassieke broodjes en uitgebreide gerechten. Wat dacht je van mosselen met witbier en broodkruim, geserveerd met friet en een frisse groene salade? Er is voor ieder wat wils, zodat je zeker iets vindt dat bij jouw smaak past.
 

Maar ook voor het diner zit je hier helemaal goed. Je zult merken dat deze bar ook uitstekend functioneert als restaurant en je zult zeker genieten van de kwaliteit van het eten en de service.. Begin de avond goed met overheerlijke oesters of steak tartare als voorgerecht en ga daarna voor een van de heerlijke hoofdgerechten.
 

En als je een echte zoetekauw bent, mag je de taart van de dag niet missen! Wat is er nou beter dan afsluiten met een heerlijk dessert dat telkens weer anders is?

 

Details van Restaurant Bar Boeket

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Bar Boeket

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?