Vyr Gallery
Vyr Gallery
Vyr Gallery
Klassiek & Verfijnd

Restaurant Vyr

Stap binnen in de betoverende wereld van Vyr, waar de deuren in het voorjaar van 2022 openden om jou een onvergetelijke fine dining ervaring te bieden. Hier geniet je van culinaire hoogstandjes in een informele en gezellige ambiance. Wat Vyr uniek maakt in Hilversum is het gebruik van een open vuur concept, dat zorgt voor een ongeëvenaarde smaakbeleving.
 

Het historische pand waar Vyr zich in bevindt was ooit het bruisende kantoor van Gooi en Eemlander dagblad. Nu is het een sfeervolle setting waar je jezelf kunt onderdompelen in heerlijke gerechten. Het seizoensgebonden menu bestaat uit 4, 5, 6 of 7 verrukkelijke gangen, samengesteld door chef-kok Mitchel van Rhenen.
 

Wat de gerechten van Vyr echt bijzonder maakt, zijn de levendige kleuren en de creatieve combinaties van ingrediënten. Elke hap is een ware ontdekkingsreis voor je smaakpapillen. Laat je verrassen door de passie en vakmanschap van het keukenteam, dat streeft naar niets minder dan perfectie.
 

Kom langs bij Vyr en laat je betoveren door de smaaksensaties die hier worden gecreëerd. Dit is de plek waar gastronomie en gezelligheid samenkomen, waar elk gerecht een kunstwerk op zich is en waar jij het middelpunt bent van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Details van Restaurant Vyr

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 17:00
Zaterdag vanaf 12:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Vyr

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?