Stevig Gallery
Stevig Gallery
Stevig Gallery
Classy & Cool

Restaurant Stevig

Stevig is een levendig restaurant waar live optredens, goed eten en unieke wijnen samenkomen. Het restaurant bestaat uit drie ruimtes, elk met een eigen identiteit. Hier kom je samen met vrienden, terwijl je geniet van verse visgerechten en prachtige wijnen. De jukebox en de lichtgevende bar zorgen voor een speelse en sfeervolle ambiance, waarin je je meteen thuis voelt.

De menukaart biedt een scala aan heerlijke gerechten. variërend van vis- plantaardig- en vleesgegerechten. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en vormen de perfecte aanvulling op je maaltijd, waardoor elke hap en slok een waar genot wordt.

De drie ruimtes van Stevig hebben elk hun eigen charme. Of je nu kiest voor de gezellige en intieme sfeer van de eerste ruimte, de levendige energie van de tweede ruimte met het live podium, of de ontspannen ambiance van de derde ruimte. Ook kan je heerlijk genieten aan de lichtgevende bar, er is altijd een plek die bij jouw stemming past. Stevig nodigt je uit om te genieten van goed eten, bijzondere wijnen en een warme en gastvrije sfeer waarin muziek en culinaire verwennerij samenkomen.

Details van Restaurant Stevig

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag vanaf 16:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?