0Knus & Gezellig

De Sjees is niet meer weg te denken uit Delft. Het restaurant is in 1990 opgericht door drie 'gesjeesde' studenten. Dit gezellige eetcafé ligt midden het centrum van Delft. Tegen de achterkant het prachtige stadhuis ligt het terras van de Sjees, heerlijk om ’s avonds nog een wijntje of speciaalbiertje te drinken. Uit de wind natuurlijk en, als het een beetje fris is, met een heerlijk dekentje.

De Sjees heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Kortom: voor ieder wat wils. Bij De Sjees heb je ook de mogelijkheid om een feestje te vieren door een aparte feest- en evenementenzaal 'De Drie Cronen' te huren. Breng een bezoekje en ervaar de gezellige gastvrijheid van Sjees!


Menu van restaurant
De Sjees

Voorgerecht

Vistrio
Paling in het groen, haring op toast met korenwijn dressing en ui en gerookte zalm met dilleroomkaas

€ 7.00


Hoofdgerecht

Portobello
Gevuld met boerentruffelkaas, gegrilde oesterzwam, romanesco, bloemkoolcreme en salsa van bosui, tomaat, paprika en peterselie

€ 17.50

Gegrilde zwaardvis
Met Teriyaki, gele rijst, paksoi, wakamé en sesamzaadjes

€ 19.00


Nagerecht

Aardbeien romanoff
Met verse aardbeien, aardbeien room en vanille ijs

€ 8.50


Geschreven over restaurant De Sjees

img

3 redenen waarom De Sjees op en top Delfts is - indebuurt Delft

Sommige zaken in Delft maken deel uit van de identiteit van Delft. Grandcafé De Sjees is één van die bedrijven. Waarom? Drie redenen!

indebuurt.nl

img

Vincent kocht zijn stamkroeg: "De Sjees, dat was mijn droom" - indebuurt Delft

Je moet er maar aan gaan staan: zonder horeca-ervaring één van de oudste kroegen van Delft overkopen en er later - hup - nog eentje erbij kopen. Vincent Quack heeft het gedaan, samen met zijn vader Leo en vrouw Linda.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?