0



Classy & Cool

Wat een verrassing is de huisgemaakte pasta, prachtige wijnkaart en huiselijke sfeer! The place to be voor een cocktail of geniet op het terras van een heerlijke espresso en een zorgvuldig uitgekozen grappa.

 

Chef Wouter de Jong bereid heerlijke gerechten met een Franse basis maar met invloeden uit de hele wereld. Kai helpt je aan een lekker bijpassend drankje, of dit nou een goede wijn is of een verrassende cocktail!


Menu van restaurant
Jeszebels

Koud gerecht

Rilette van wild zwijn
Met gepofte aubergine, koolrabi en een dressing van rode bietensap

€ 8.95


Warm gerecht

Brandade van kabeljauw
Met gepofte tomaat, gegrilde little gem en citroenjus

€ 9.95


Nagerecht

Smooth jeszebels
Hazelnootijs met schuim van bloedsinaasappel en saus van banaan

€ 7.25


Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?