0

Speciaalbier Tour Haarlem

Op 23 en 24 juli tussen 12:00 en 18:00 uur

Speciaalbier Tour komt naar Haarlem

Ontdek in 1 weekend álle toffe bierspots van de stad. Kater gegarandeerd.

De langste en leukste kroegentocht die je ooit gedaan hebt. Je bezoekt alle toffe bierlokalen, brouwhuizen en proeflokalen die Haarlem rijk is.

Met je vrienden, familie, buren en liefdes, slenter je van kroeg naar brouwer naar proeflokaal en krijgt overal een ‘handpicked’ glas of flesje speciaalbier. Snacks included!

Hoe werkt dat?
Uit de koker van evenementenbureau WijnSpijs komt de leukste biercrawl van het jaar! Ontdek een heel weekend lang de lekkerste speciaalbieren in de leukste cafés van Haarlem. 

Het ticket in de WijnSpijs app geeft je recht op exclusieve korting voor bijzondere speciaalbieren en heerlijke snacks. In elke kroeg/bar/brouwer/proeflokaal betaal je maar €3,50 (!) per persoon.

Hoeveel lokale brouwers, bierzaken en speciaalbiercafés je bezoekt, dat is aan jou!
Je ticket is geldig op zowel zaterdag als zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Je kunt dus ook op beide dagen biertjes gaan proeven. #win

In het kort:

  • Met je ticket in de app ben je in het weekend van 22 & 23 januari van 12:00 tot 18:00 uur (op beide dagen) welkom bij de tofste speciaalbiercafés en lokale brouwerijtjes van Haarlem waar je ‘n speciaalbier EN ‘n snack koopt voor slechts € 3,50!

Je bepaalt dus zelf wanneer, in welke volgorde en hoeveel zaken je bezoekt!

Koop je tickets hier of in de app van WijnSpijs voor € 7,50. 
 

Heb je een mooie bar en wil je ook speciaalbier onder de aandacht brengen? Stuur ons een mailtje!

ps. In de app en op de website zie je nog een paar schoonheidsfoutjes. We zijn druk bezig om dit zsm op te lossen.

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementWij hebben nog geen andere data voor Speciaalbier Touren in Haarlem.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Haarlem. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief