0

WijnSpijs Wandeling in Zoetermeer

Zondag 12 september van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Zoetermeer

De WijnSpijs Wandeling doet opnieuw Zoetermeer aan. Kom gezellig wandelen door het oude dorpscentrum en daar voorbij. Zet zondag 12 september 2021 in je agenda en geniet van de gezellige straatjes en heerlijke wijnspijscombinaties! Je mag je in de tussentijd alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door Zoetermeer

Ga op ontdekkingstocht in Zoetermeer. Je wandelt langs de meest gezellige en mooiste plekjes van deze stad. Tussendoor schuif je aan voor de lekkerste wijn-spijs combinaties die de tong strelen. Wacht niet te lang en bestel je kaarten!

Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

Let op! Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste updates!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementWij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Zoetermeer.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Zoetermeer. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief