0


Bijzonder Bourgondisch

Dineren bij Bree 56 is genieten van de filosofie en creativiteit van chef-kok Jeroen van der Holst. Deze no-nonsense chef geeft met de mooiste en meest verse ingrediënten zijn eigen spannende twist aan klassieke gerechten. Wat er op de markt te vinden is, is de inspiratie voor de gerechten. Bij Bree 56 eet je dus altijd met de seizoenen mee!

 

In de sfeervolle ambiance van dit prachtige monumentale pand gelegen aan de Breestraat in Leiden, staat persoonlijke aandacht altijd centraal. Zowel het bedienend personeel als de chef hebben één gouden motto: ‘Het mag de gasten aan helemaal niets ontbreken’. Dat merk je meteen als je plaatsneemt in dit mooie restaurant en geniet van een heerlijk diner. Laat je verrassen!


Menu van restaurant
Bistro Bree 56

Voorgerecht

Lamsham
Lamsoor, zeekraal, gepofte tomaat, zilveruitjes, mandarijnmayonaise

€ 11.50


Hoofdgerecht

Heilbotfilet
Kruidenkorst, meiknol, Chinese radijs, risotto, lavas beurre blanc

€ 20.50


Nagerecht

Gin Tonic
Gin crème, yoghurt crumble, tonic schuim, citrus panna cotta, komkommer sorbet

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?