Voor iedereen met een liefde voor lekkerS 🏝

WijnSpijs x Wereld Natuur Fonds

Ontdek "Aardig Eten" op onze speciale WijnSpijs WWF Wandeling in Haarlem!

WWF Wine

Beste Wijn- en Spijsliefhebbers,

We nodigen je uit voor onze bijzondere WijnSpijs Wandeling op zondag 18 februari in Haarlem met als thema het Wereld Natuur Fonds. WijnSpijs gaat niet alleen over smaakvolle combinaties van wijn en spijs, maar ook over bewustwording van de impact van ons voedsel op het klimaat.

Waarom meedoen?

Ons doel is helder: bewustwording creëren over de impact van voedsel op wereldwijd natuurverlies en inspireren om bewuster te eten. We willen laten zien dat zelfs kleine aanpassingen op je bord een groot verschil kunnen maken voor de natuur en jezelf.

Hoe kun je meedoen?

Tijdens de WWF WijnSpijs Wandeling in Haarlem kun je genieten van heerlijke wijn- en spijscombinaties met aandacht voor het klimaat en bewust biologisch eten. Bovendien dragen wij als bedrijf €5 voor elke deelname bij aan het WWF, en we nodigen jou uit om mee te doen.

Hoe kun je helpen?

Klik op de onderstaande link om naar de WWF donatiepagina te gaan en jouw bijdrage te leveren. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet.

We hopen je te verwelkomen op de WWF WijnSpijs Wandeling in Haarlem, waar je niet alleen van heerlijk eten en drinken kunt genieten, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Laten we samen bewust en biologisch eten om de natuur en onszelf te koesteren!