Wijnreizen WijnSpijs

Amarone Wijnreis

De leukste en lekkerste groepsreis naar Verona en de Valpolicella

24 - 27 november
760 per persoon
Gelijk boeken
Culinaire reizen > Italië > Amarone Wijnreis

de planning

Ontdek, proef en geniet

 • 24 november
  Wijnreizen Valpolicella

  Valpolicella

  Na aankomst op het vliegveld van Verona of Bergamo vertrekken we naar het centrum van Verona. Hier checken we in bij het 4-sterren hotel Leon d'Oro. Daarna beginnen we meteen goed met een bezoek aan de Valpolicella en een rondleiding in een chique wijnmakerij. We proeven de allerbeste Amarone-wijnen en genieten van heerlijke hapjes. 's Avonds dineren we in een super leuk authentiek restaurant in de Valpolicella.
 • 25 november
  Wijnreizen Time to cook!

  Time to cook!

  Op zaterdag gaan we de stad Verona verkennen en volg je een kookles bij een echte Italiaanse kookschool. Hier leer je de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken onder begeleiding van ervaren chefs. Na de kookles lunchen we en vervolgen we onze stadsbezichtiging. Natuurlijk maken we een tussenstop voor een aperitivo bij de beroemde Bottega del Vino. 's Avonds heb je vrije tijd om op eigen houtje de stad te verkennen.
 • 26 november
  Wijnreizen De perfecte zondag

  De perfecte zondag

  Vandaag gaan we naar Bardolino aan het Gardameer en Borghetto. In Bardolino bezoeken we een prachtig wijnhuis en proeven we verschillende Bardolino en Amarone-wijnen. De enige echte tortellini komen uit het plaatsje Borghetto. Lunchen doen we dan ook met veel verschillende soorten traditionele tortellini in het oudste en bekendste restaurant van Borghetto.
 • 27 november
  Wijnreizen Afsluiten met de lekkerste Amarone's

  Afsluiten met de lekkerste Amarone's

  We gaan vroeg op pad. Allereerst bezoeken we een authentieke 'salami slager' voor een heerlijke proeverij. Vervolgens gaan we naar alweer een 'Amarone boer' voor een proeverij van onwijs goede Amarone's, Valpolicella's en Recioto's. Naast de proeverij genieten we hier ook van een uitgebreide lunch.

Jouw culinaire trip boeken

Kosten en betalen

De kosten van deze groepsreis zijn vanaf €760,- per persoon. De reis is op basis van half pension (1 x lunch of 1 x diner per dag).

Niet inbegrepen zijn reserveringskosten (€25), toeristenbelasting, vlucht naar Verona of Bergamo en een reisverzekering.

Je betaalt in twee keer: eerst een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt 30 dagen voor vertrek in rekening gebracht.
Reserveren

Reserveer alvast je plek, voordat het vol zit!

Wijnreizen Trip

Wat kun je verwachten?

 • 3 overnachtingen in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
 • bus vervoer tijdens de gehele reis
 • Transfer van en naar het vliegveld van Verona of Bergamo
 • Een stadswandeling door het prachtige Verona
 • Kookles van echte Italiaanse chefs met aansluitend een lunch
 • 3 wijnproeverijen bij verschillende wijnhuizen in de omgeving
 • Diner in een super leuk authentiek restaurant in de Valpolicella.
 • Traditionele tortellini lunch in Valeggio sul Mincio met Bianco di Custoza wijn
 • Proeverij van hammen, kazen en salami’s uit de Valpolicella
 • Ervaren wijngids/sommelier gedurende de hele reis

Algemene informatie

Wat moet je nog meer weten?

Ontdek de Italiaanse wijn- en culinaire tradities tijdens dit weekend in Verona en omgeving! Geniet van een comfortabel verblijf in een luxe 4-sterrenhotel in het centrum van Verona. 

Op vrijdag bezoeken we een prachtig wijnhuis in de Valpolicella en genieten we van een Amarone-proeverij en diner in een authentiek restaurant.

Zaterdag nemen we deel aan een kookles in Verona en verkennen we de stad. 's Avonds proeven we heerlijke wijnen tijdens een aperitivo in Bottega del Vino.

Op zondag bezoeken we een wijnhuis in Bardolino aan het Gardameer en lunchen we in het oudste en bekendste restaurant van Borghetto.

Maandag starten we met een proeverij van salami en vervolgen we onze wijnervaring met een Amarone-proeverij en lunch op een andere wijnboerderij.
 

Deze groepsreis is al te boeken voor maar €760 per persoon!