In dit artikel lees je een heerlijk fris en licht visrecept: wijting van de grill uit het kookboek ‘De nieuwe vis’ van Josh Niland. Verder lees je tips voor het perfect grillen van gevlinderde vis.
Omdat wijting een subtiele smaak heeft, worden er in dit recept doperwten, zwaardvisspek en baby gem aan toegevoegd. Deze ingrediënten geven de smaken van de vis extra diepgang, een smaakvolle combinatie!
Toch nog even verder kijken? Hier vind je nog meer vis recepten. Lees anders verder voor het recept!
De hele vis - het kookboek van Josh Niland
Dit kookboek is voor mensen die dol zijn op het eten van vis, en het leuk vinden om verschillende vissoorten te ontdekken. Het boek is dé ultieme handleiding voor het bereiden van visgerechten.
Of het nu gaat om het uitzoeken van de perfecte vis, het fileren, rijpen of zouten, het wordt allemaal mogelijk met de hulp van dit boek!
Josh Nilands’ missie is om mensen laten zien dat vis een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct is. Laat jij je ook inspireren?
De hele vis - het kookboek
- Auteur | Josh Niland
- ISBN | 9789045216492
- Uitgeverij | Karakter Uitgevers
- Prijs | €32,99
🍴Gang
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten