WijnSpijs Magazine Logo

Heerlijke koolhydraatarme recepten voor jou op een rij!

Iedereen wil weleens even een dag (of maand) lichter eten. Ook al is een bord pasta, knapperige frites of versgebakken brood goddelijk, je houdt er soms een opgeblazen gevoel aan over.

Wat je dus wilt, is lekker eten zonder dat je je te vol of niet voldaan voelt. Heerlijk tafelen en daarna toch genoeg energie hebben om iets leuks te doen?

Dat kan! Wij hebben voor jou een hele leuke lijst samengesteld. Kijk eens even naar al deze koolhydraatarme recepten.

En er zit voor ieder wat wils bij. Vlees, vis, groente, sauzen, noem maar op. Heerlijke en vaak makkelijke recepten waar je niks voor hoeft te laten!

Nou ja, misschien een paar koolhydraten dan.. 😉

Alle 123 Koolhydraatarme recepten op een rij

Bekruipt je het gevoel dat je een tijdje wat gezonder moeten leven? Heb je behoefte aan lichtere maaltijden? En ja, is het gewoon tijd om overtollige pondjes vaarwel te zeggen?

Door minder koolhydraten te eten, voel je je snel beter. Na een salade met zalm heb je niet snel een opgezwollen gevoel. Je lichaam verteert eiwitten en groenten makkelijker dan ingewikkelde koolhydraten.

Dit wil absoluut niet zeggen dat je nu brood en pasta moet laten staan (tenzij je dat wilt) maar er zijn talloze voedselcombinaties die net zo lekker zijn en die nog meer energie opleveren.

Eet je goed, voel je goed! 

Op zoek naar lekkere recepten?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram