Wist je dat de meeste smaak van de tomaat in het vocht zit? Gooi of snijd dus nooit de binnenkant van je partjes tomaat weg, die zijn juist het lekkerst.
Maak er bijvoorbeeld zo’n prachtige heldere tomatenbouillon van als deze. De rest van de tomaat vul je met mozzarella en tomaat. Echt een heel sjiek en zomers voorgerechtje voor een romantische diner in de tuin!
Bouillon | Kookboek
Het boek Bouillon helpt je op weg met het maken van de beste basis voor soepen, sauzen en gerechten. Volgens schrijfster en chef Jean Beddington, zit het succes van een goed gerecht in de bouillon.
Jean is een topchef. Ze is geboren in Engeland maar deed haar kennis op in Japan. Daarna verhuisde ze naar Amsterdam en opende haar restaurant Beddington’s. Tegenwoordig werkt ze als product- en receptontwikkelaar.
Bouillon
- Auteur | Jean Beddington
- ISBN | 9789045219431
- Uitgever | Karakter Uitgevers
- Prijs | € 29,99