makkelijk recepten en snelle gerechten

WAT ETEN WE VANDAAG?

Zomerse recepten

Het is zomer! Je hebt natuurlijk geen zin om uren in de hete keuken te staan. Sterker nog, misschien kook je wel buiten, met de BBQ. Of eet iets wat  je helemaal niet hoeft te koken. Zoals een salade. Klik hier voor alle maaltijdsalades of bekijk alle BBQ recepten

Snel weer terug naar de tuin, park of terras. Met een koud glas wijn, een mooie cocktail of een huisgemaakte icetea en een van deze lekkere recepten. Eet smakelijk! 

Tip | Wil je snel en altijd naar deze pagina kunnen terug grijpen? Maak er dan een bladwijzer van. 

Hemsley-BLT_Eat-Happy
Asperges

Haal de lente in huis | BLT salade met asperges! [recept]

Dit is een salade voor op de grens van lente en zomer, het seizoen voor asperges! Je kunt hem buiten het aspergeseizoen met sperziebonen of broccoli maken. De salade is koud geserveerd lekker als lunch of een picknick, maar ook warm heerlijk met asperges en spek die rechtstreeks uit de oven komen en nog warme eieren.

lees verder >>

DEEL JE CREATIES!

En? Weet je wat je welk makkelijk recept je gaat maken vandaag? Deel je gerecht met ons en alle andere foodies! Post je creatie op Instagram met de hashtag #wijnspijsrecept en tag ons @wijnspijs! 

Nog geen keuze gemaakt? Klik op wat eten we vandaag, om alle recepten op het WijnSpijs Magazine te bekijken. Er zit zeker ook iets voor jou bij!