Gezoete rijst met kaneel, Arroz Doce, is Portugals rijstepap. Een pareltje. Als je net zo’n zoetekauw bent als ik moet je dit recept op je lijstje zetten!
Arroz Doce is een klassieke zoete rijst, in dit recept geserveerd met frisse bessen en kaneel. Een echte klassieker uit de Portugese keuken en perfect als je een keer iets nieuws wil proberen!
Polvo & Pato van Jeroen Jansen
Dit fijne arroz doce recept is van Jeroen Jansen uit kookboek Polvo & Pato. Daar neemt hij je mee op roadtrip door Portugal: langs de beste wijnhuizen, restaurants, vismarkten, en nog veel meer!
Het is een ware ontdekkingstocht, en niet je standaard kookboek. Hierin hebben wij al zijn beste sardientjes van de barbecue gegeten en een verrukkelijk dessert van peer! Maar ook veel traditionele Portugese gerechten komen aan bod.
Jeroen Jansen laat je van elke pagina genieten! Ik krijg meteen de kriebels om een vakantie naar Portugal te boeken.
Polvo & Pato
- Auteur | Jeroen Jansen
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 256 pagina’s
- ISBN | 9789059569140
- Prijs | € 29,95