WijnSpijs Magazine Logo

Lente recepten, knapperig & fris met groenten uit het seizoen

Het wordt weer lichter! Heerlijk die lente! Lammetjes in de weide, bloemen in het veld en overal waar je kijkt wordt het gras groener en de rokken korter.

Nu de tijd van warme curry’s, stamppot en stoofvlees voorbij is, wil ik rijke salades, knapperige boontjes, frisse kruiden en vrolijke recepten. Dat kan gelukkig. Zeker met de recepten die je hieronder vindt.

Voor wie op zoek is naar lente inspiratie, kijk hieronder! Of ga de markt op en laat je inspireren door asperges, aardbeien en verse kazen. De lente loopt officieel van 20 maart tot 21 juni.

De lente is het seizoen voor heilbot, horsmakreel, inktvis, poulpo, schar, zwaardvis, strandkrab, broccoli, savooiekool, andijvie, kropsla, lamsoor, postelein, raapstelen, radijs, aardbeien en morielje

Tip | Wil je snel en altijd naar deze pagina kunnen terug grijpen? Maak er dan een bladwijzer van.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram