Deze onweerstaanbare rabarber cheesecake is perfect om het rabarberseizoen mee te vieren. Het contrast tussen de knalroze rabarber en de witte vulling maakt dit een prachtige cheesecake om te zien.
Maar ook de smaak doet er niet voor onder. In de bodem zachte, warme specerijen tegen de de koude friszure en licht wrange rabarber, en de romige vulling die samen komen tot een complete orale bevrediging. Kijk maar uit dat je de hele cheesecake niet in je eentje op eet.
Rabarber cheesecake uit Sugar, I Love you
Het recept voor deze rabarber cheesecake, maar ook deze Japanse cheescake en deze Tarte Tatin komt uit dit kookboek.
Schrijfster Ravneet Gill studeerde aan Le Cordon Blue en is de baas van de banketbakkersafdeling van verschillende toprestaurants. Ze heeft een vaste column Guardian Feast en jureert in diverse televisieprogramma's over bakken.
Deze dame kan bakken. Dat mogen duidelijk zijn. Het boek is kleurrijk, grappig en indrukwekkend. Hiermee leer je nieuwe technieken, spannende variaties en de veelzijdigheid van suiker.
Voor de liefhebber van bakken wordt dit een instant klassieker.
- auteur | Ravneet Gill
- uitgever | Fontaine Uitgevers
- ISBN 9789464041798
- Bekijk de prijs hier op Bol.com