Er zijn veel versies van vistartaar. Ik ben dol op deze tartaar van dorade omdat de combinatie groene olijf – citroen – vuletta – venkel héél goed werkt. De smaken komen goed uit en het geheel is in balans. Lees snel verder voor het recept!
'De keuken van Corsica' van Nicolas Stromboni
Dit recept komt uit het kookboek Corsica. Een boek vol authentieke recepten met fantastische producten uit dit interessante eiland. Maak kennis met de eilandbewoners en hun kijk op de lokale ingrediënten en recepturen. De auteur Nicolas heeft een wijnhandel in Ajaccio en geeft bij elk recept ook een leuke wijntip.
Dus, benieuwd naar figatellu, brocciu en mirtelikeur? Dit boek is er eentje voor jou! Wij mochten naast dit recept nog twee recepten met je delen: Storzapretti uit Bastia en artisjokken met brocciu.
De keuken van Corsica
- Auteur | Nicolas Stromboni
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 320 pagina’s
- ISBN | 9789059567511
- Prijs | € 31,99
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten