Dit rabarber recept met krokant gebakken croissant, fris venkelijs, romige yoghurt en kruidige kaneelsuiker ziet er spectaculair uit, maar is niet eens zo moeilijk om te maken. Lees hier hoe je zelf ook het ijs maakt!
Restaurant de Kas Amsterdam – Van het land op het bord
In dit kookboek krijg je een kijkje achter de schermen van Jos en Wim, chef en eigenaar van restaurant de Kas in Amsterdam. Naast het hebben van eigen kassen, heeft het restaurant ook een tuin in de Beemster. Hier worden dan ook vele groentes vandaan gehaald en verwerkt in de gerechten.
In het kookboek staan deze groenten centraal in 50 verrassende recepten. Deze gerechten zijn prachtig om te zien en gemaakt met de lekkerste seizoensgroenten. Zeker een aanrader als je een keer gaat koken voor vrienden en/of familie. Ze zullen zeker verrast zijn als je een van deze kunstwerkjes op tafel zet!
Benieuwd naar andere recepten van Restaurant de Kas? Maak dan ook eens deze bietengazpacho of dit koolrabi recept. Ook deze gerechtjes zijn heerlijk, gezond en zien er prachtig uit, dus zeker het proberen waard!
Restaurant de Kas Amsterdam – Van het land op het bord
- Auteurs | Wim de Beer en Jos Timmer
- Uitgever | Kosmos Uitgevers
- Omvang | 240 pagina's
- ISBN | 9789021575315
- Prijs | € 34,99