Taarten, ijs, mousse en gebak | de lekkerste nagerechten

WAT ETEN WE VANDAAG?

Dessert recepten

Stiekem weten we het allemaal wel. Avondeten is niet compleet zonder een dessert.

Natuurlijk hebben we niet elke dag de tijd om uit te pakken met een chique nagerecht. Geen probleem! We hebben hieronder ook genoeg recepten voor snelle toetjes! Sommige zijn hartstikke makkelijk om te maken.  Of je nu zin hebt in chocolademousse, zelfgemaakt ijs of een hele taart.

Juist als je uitpakt in de keuken is het belangrijk om een spectaculair dessert als afsluiter te hebben. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een aantal onweerstaanbare dessert recepten je. 

 

Tip | Wil je snel en altijd naar deze pagina kunnen terug grijpen? Maak er dan een bladwijzer van. 

Zoet dessert of een kaasplankje?

Zeker als je uit eten bent is dit een eeuwig dilemma. Ga je voor een zoet dessert of een kaasplankje? 

Thuis is het ook heel lekker om een kaasplankje in plaats van een dessert uit te kiezen. Of doe allebei!

Als je het uitzoeken van de kazen en beetje in de vingers krijgt, dan kan je met een kaasplankje net zoveel indruk maken als uitgebreid exotisch gebakje. Als je de kaasboer in de buurt te vriend houdt kost het ook nog eens wat minder moeite dan een ingewikkelde parfait, taart en mousse. 

Wil jij weten hoe je het ideale kaasplankje moet maken? Check dan onze guide! Of kijk ons filmpje hieronder.

kaasplankje maken

DEEL JE CREATIES!

En? Weet je wat je welk dessert je gaat maken vandaag? Deel je gerecht met ons en alle andere foodies! Post je creatie op Instagram met de hashtag #wijnspijsrecept en tag ons @wijnspijs! 

Nog geen keuze gemaakt? Klik op wat eten we vandaag, om alle recepten op het WijnSpijs Magazine te bekijken. Er zit zeker ook iets voor jou bij!