Key lime pie om je vingers bij af te likken! Een key lime pie kan worden gemaakt op de ''no bake'' manier, waarbij je de taart niet bakt in een oven maar laat opstijven in de koelkast.
Ben je een zoet en/of zuurliefhebbers dan zal jij ongetwijfeld fan zijn van deze taart! De chefs van De Vrouw Met De Baard delen hun recept in het nieuwe Aziatische kookboek ''JIWA'.
Gecombineerd met limoenen en djeroek poeroet wordt de taart lekker tangy, waarmee we de spanningsboog tussen het zoet en het zuur van de limoenen opzoeken. Dus limoenliefhebbers, nu is het jullie feest! De key line pie is hoog op smaak en als dessert een mooie frisse afsluiting van de maaltijd. Serveer koel.
Key Lime Pie uit JIWA, een Aziatisch kookboek met soul
- Auteur | Carl Lemette & Mas van Putten
- Fotograaf | Franko Rosas
- Uitgever | Nijgh & van Ditmar
- Release | 25 oktober 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Carl en Mas hebben na het grote succes van hun eerste boek een nieuw kookboek gelanceerd. De naam JIWA staat voor soul/ziel in het Maleis en alle recepten uit dit boek zijn dan ook echte ''Soul'' recepten. Zij nemen je in dit boek mee naar de andere kant van de wereld om hun liefde voor Aziatisch lekkers met jou te delen. De liefde die zij hebben voor deze keuken is in dit boek te voelen.
Chef Lemette heeft voor dit boek zijn hobby voor fotografie weer opgepakt en deelt sfeerfoto's in het nieuwe boek JIWA. Per hoofdstuk wordt er een passende playlist gedeeld, passend bij alle heerlijke gerechten. Het wordt geheid een feestje in de keuken met het bereiden van deze recepten.