Tuinbonen! Puur, groen, fris – heerlijk.
Je hebt hier even wat tijd voor nodig voor dit tuinbonen recept maar het resultaat is dat meer dan waard: dit is het perfecte lentegerecht, een feest van verse ingrediënten.
Dat verse is heel belangrijk hier, dus gebruik geen tuinbonen uit de vriezer. En kook ze ook niet te lang: ze moeten net beetgaar zijn en fris blijven.
De ingemaakte citroenen voegen umami en een extra smaaklaag toe aan de voor de rest vrij pure smaken. Ze zorgen voor een kick en een complexere smaak. Ik vind dit het lekkerst warm of kamertemperatuur, niet gloeiend heet.
Tuinbonen uit OREN
- Kookboek Oren
- Auteur Oden Oren
- Uitgever GoodCook
- 256 pagina's
- Bekijk de prijs op Bol.com
Dit recept van Oden Orden brengt de lente naar je tafel. Kies de juiste ingrediënten en je hebt een hier een voorgerecht waar menig chef jaloers van wordt.
Eet smakelijk!
Meer koken uit Oren?
We deelde al eerder lamsshoarma met tahindressing en sabich een broodje dat je echt moet proberen.