Wraps met avocado en gebakken halloumi
Portie
4
WrapsBereidingstijd
20
minutesWaarom halloumi? Halloumi is een Cypriotisch kaas die je kunt bakken en grillen, zonder dat het smelt of z’n vorm verliest. Dat maakt de kaas zo interessant voor wraps of salades.
Ingrediënten
8 el 8 hummus
1/2 1/2 wortel (geraspt)
1 1 avocado (in repen gesneden)
400 gram 400 halloumi (in plakjes gesneden)
8 8 zongedroogde tomaten (in stukjes gesneden)
4 4 wraps
extra vergine olijfolie
peper en zout
Zo maak je het
- Verwarm de wraps volgens de verpakking. Maak de geraspte wortel met mooie extra vergine olijfolie en peper en zout.
- Bak de plakjes halloumi in een droge pan tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn.
- Schep de hummus op de wrap in een lange strook. Leg er wat geraspte wortel naast.
- Leg de halloumi met de avocado op de wraps. Garneer de wraps met de zongedroogde tomaten.
- Serveer!
Tips
- Hou je van knallende smaken? Kies hummus met zongedroogde tomaat en pimp je wrap met siracha of een andere pittige saus.
- Ook tuinkers, een gesneden rode ui, of stukjes rode paprika zijn erg lekker.
Heb je dit recept gemaakt?
Tag @wijnspijs op Instagram.