Na de Mihoen Singapore en Chow Mein Now hebben we nog een laatste Chinese topper voor jullie: foe yong hai met gamba’s! En eigenlijk geldt ook voor deze, hij is zo veel lekkerder als je het zelf maakt. Bovendien heb je dit foe yang hai recept al gemaakt tegen de tijd dat je zou afhalen. Binnen 10 minuten kun je al smullen van dit gerechtje!
Chinese Takeaway van Kwowklyn Wan
Geniet jij ook zo van de Chinese keuken? Neem dan een kijkje in Chinese Takeaway! Of probeer alvast de Mihoen Singapore, ook van Kwowklyn Wan. Hij weet precies uit te leggen hoe je die Chinese klassiekers op tafel zet, en het is verbazingwekkend makkelijk.
Dit is een heerlijk boekje om door te bladeren. Vol kleurrijke pagina’s verleid hij je met de mooiste gerechtjes. Chinees is niet alleen om te bestellen. Wij maken het voorlopig zelf! Doe je mee?
Chinese Takeaway
- Auteur | Kwoklyn Wan
- Uitgever | Good Cook B.V.
- Omvang | 160 pagina’s
- ISBN | 9789461432148
- Prijs | € 20,95